• Netwerken bij Connect business Network

    Het zakelijk platform waar elkaar ontmoeten, inspireren en persoonlijk netwerk centraal staat.

Officiële hoofdsponsor Connect Business Network

Netwerken bij Connect business Network

Factoring Broker Nederland is hoofdsponsor van ConnectBN.nl  = Connect Business Network "De ondernemers businessclub zuid".  Het netwerk motto is:   Samen Sterk!


U BENT VAN HARTE WELKOM OP HET UPCOMING   "CONNECTBN NETWERK EVENT": 

Connect BN Meet-Up 04 Februari 2016

Spreker: Johan van der Put, van Straight-Line Coaching

Connect BN Meet-Up 04 Februari 2016

Op 04 februari 2016 van 19:00 tot 23:00 uur komen de members weer samen om samen te connecten en te netwerken in Eindhoven. Meld je nu ook aan en zorg dat je er ook bij bent, want wij organiseren, connecten, begeleiden, laten business gunnen, kennis delen, pitchen en zorgen voor goed onderling ambassadeurschap en voor leads en business. Bij Connect BN kom je dus netwerken "Met garantie"!


NETWERK THEMA: "EEN MUST OR WANT".

LOCATIENAAM: BEURSGEBOUW EINDHOVEN.
Adres: Lardinoisstraat 8, 
Plaats: 5611 ZZ Eindhoven
Website: www.beursgebouw.nl
Dress code: Business Style 


De Gastspreker, Presentation Coach, Keynote Speaker, Entrepreneur die zal komen is Johan van der Put, de meest effectieve coach van Europa. Johan werkt wereldwijd samen met Fortune 500 bedrijven, CEO’s, bedrijfseigenaren, engineers, vastgoed professionals, consultants en topsporters.

Johan verklaart tijdens dit event waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen. Vervolgens laat hij je zien hoe patronen te doorbreken en nieuwe patronen aan te nemen, waardoor success, rust en ruimte een simpel gevolg zijn. Het evenement is voor ondernemers die toegewijd zijn en kiezen voor krachtigere resultaten in zowel hun zakelijke als persoonlijke leven.  

Straight-Line Coaching wordt wereldwijd erkend als de meest effectieve manier, om problemen op te lossen in business en direct resultaat te creëren.

KLIK HIER VOOR EEN PREVIEW


NETWERK VOORWAARDEN & CONDITIES:

- 1e keer altijd gratis kennismaken als introducee, kosten 25,- euro all in.
- Leden meld ook eens een introducee aan
- Netjes gekleed, liefst altijd in business style.
- Zorg altijd bij het netwerken voor voldoende visitekaartjes.
- Geef elkaar echt aandacht en blijf altijd netjes en beleefd.
- Heb je hulp nodig tijdens het event, vraag het gerust aan ons team!

Aanmelden evenement

Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een link aanmelden voor leden en een link aanmelden voor introducees, als u nog geen ConnectBN lidmaatschapskaart heeft meld u dan aan als Introducee voor de ConnectBN  ZZP- MKB Ondernemers Avond van 03 december 2015. Hieraan zijn 25,- euro kosten verbonden voor de drankjes en de hapjes en deelname als introducee aan ons netwerk. Leden betalen lidmaatschapfsfee waarmee ze het hele jaar welkom zijn zonder verder kosten! Om het aantal No-Shows tijdens de netwerkevents terug te dringen en om het organiseren van deze netwerk avonden door ons mogelijk te blijven maken, werken wij het principe: no-show = betalen! Indien u zich heeft aangemeld maar alsnog niet aanwezig kunt zijn bij de ConnectBN ZZP -MKB Ondernemers Avond, kunt u uiterlijk 2 dagen voor het netwerk event tot 15.00 uur melden door gebruik te maken van ons contactformulier of door een e-mail te sturen aan: info@connectbn.nl

No-show Policy

Indien u zich niet heeft afmeldt zijn wij genoodzaakt een bedrag van EUR 25,- per persoon in rekening te brengen! Dit geldt dus ook als u zich met meerdere personen heeft aangemeld en (deels) niet aanwezig zal zijn. Dit bedrag dekt de gemaakte kosten voor catering, zaalhuur en gastsprekers etc. U ontvangt dan van ons hiervoor een factuur per E-mail. Met het aanmelden en invullen van onderstaande formulier gaat u dus definitief akkoord met deze regeling en het feit dat u het verschuldigde bedrag a EUR 25,- aan ons zal betalen, indien u zonder afzegging niet aanwezig bent, terwijl u zich wel heeft aangemeld!!!!!


Aantal deelnemers

LET OP: Om de diversiteit van het aantal ondernemers te behouden geldt voor de ConnectBN ZZP -MKB Ondernemers Avond van 03 december een maximaal aantal deelnemers van twee personen per bedrijf. Indien u toch graag extra collega's wilt meenemen, dan kunnen deze zich zelf of u namens hem zich aanmelden via de link aan de rechterzijde, zie:  Aanmelden als ConnectBN introducee. En Vol = Vol maximale deelname is 100 personen!


CONNECT BN DOET MEER ...


Connect BN helpt je graag bij het netwerken en je Social Media promotie, credit checks, facturenfactoringoplossing en backoffice ondersteuning etc.


CONNECT BUSINESS NETWORK

Website: www.connectbn.nl
Telefoon: 0880047965
E-mail: info@connectbn.nl

WELKOM ALLEMAAL BIJ CONNECT BNAls hoofdsponsor willen wij u onze klant of prospect graag uitnodigen voor een van de netwerkevents van ConnectBN.nl welke u altijd kunt terugvinden op de uitgebreide website van ConnectBN.nl Klik  hier  voor de netwerk agenda. 


Ondernemers zoeken steeds naar netwerken, om hun relatienetwerk uit te breiden en meer business te genereren. Als u ook eens kennis wilt komen maken, met de ondernemende members, van deze business club dan kunt u zich via de desbetreffende event pagina op de website van ConnectBN.nl even aanmelden, of door een mailtje aan ons te sturen naar: info@factoringbroker.nl Wij zorgen er dan heel graag voor, dat u ook op de gastenlijst komt te staan, zodat u geheel gratis en zonder enige verplichting ook eens met deze geweldige ondernemers business club kunt kennis maken! Wij stellen het op prijs als u onze factoring ambassadeur zou willen zijn deze avond!

Het motto van ConnectBN.nl is: Connecting People in Business!  En dat is dan ook exact wat ze doen en waar ze voor staan bij Connect Business Network. Mocht u ook member willen worden, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via deze website link op de website van:   ConnectBN.

SAMEN STERK = SAMEN WERK ... DAT WERKT!  

FACTORING BROKER NEDERLAND WENST U ALLEN EEN HELE FIJNE & INTERESSANTE NETWERKAVOND! 

Ook in ons netwerk komen?

Schrijf je in bij Connect Business Network!  

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND