• Carrière maken bij Factoring Broker Nederland

    Ongekende mogelijkheden! 

Carrière

Carrière

Factoring Broker Nederland (FBN) heet je van harte welkom!

FBN is een onafhankelijke bemiddelingsorganisatie die als enige in Nederland het volledige scala aan alle zakelijke diensten aanbiedt. Het scala omvat: factoringoplossingen, incasso's, in- en verkoop van vorderingen en vonnissen, credit checks, bedrijfsadviezen, juridische dienstverlening, mediation, bank leverage en tot slot funding. Wij zijn dus uw perfecte partner op gebied van financiële dienstverlening en dat in de eerste plaats dankzij als onze zelfstandige medewerkers.

Wij zoeken ondernemende commerciële toppers met management skills:

Factoring Broker Nederland is een toonaangevende organisatie op het gebied van factoringoplossingen, incasso, kredietinformatie, debiteurenbewaking, in- en verkoop vorderingen en vonnissen, juridische dienstverlening, mediation. Met een breed aanbod van diensten heeft Factoring Broker Nederland zich ontwikkeld tot één van de grootste professionele dienstverleners in de Nederlandse markt.

Factoring Broker Nederland werkt met zelfstandige professionals. Onze klanten kring varieert van regionale ondernemers (ZZP-ers en MKB-ers) tot beursgenoteerde multinationals. Factoring Broker Nederland streeft continue naar de beste te zijn in de branche en biedt haar relaties innoverende oplossingen gericht op kwaliteit en transparantie. Factoring Broker Nederland werkt vanuit branche-gespecialiseerde teams in B2B en B2C. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij voor uiteenlopende branches maatwerkoplossingen kunnen bieden, op het gebied van:

- Factoring oplossingen
- Incasso
- Kredietinformatie / credit checks
- Debiteurenbewaking 

- Funding voor factoring maatschappijen
- Informal investors
- Start-ups
- Subsidies
- Juridische dienstverlening
- Mediation  


Factoring Broker Nederland (FBN) is landelijk actief:

Wat is ons geheim? Wij hanteren een hands-on mentaliteit met een platte bedrijfscultuur en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn actief in heel Nederland! Buiten dat vinden wij de zelfstandige cultuur ook heel erg belangrijk; plezier hebben als zelfstandige ondernemers, welke samenwerken met allemaal andere zelfstandige ondernemers, als een echt team en als zelfstandige collega's. Ben jij ook op zoek naar een hele uitdagende job als zelfstandig ondernemer ? Dan biedt Factoring Broker Nederland je graag deze unieke kans middels ons unieke concept! Kijk snel verder welke vacatures wij op dit moment open hebben staan en/of we ook van jou een factoring advisor of factoring broker kunnen maken! Wij willen ook graag voor jou wat kunnen betekenen!

Solliciteer ook eens naar een zelfstandige functie bij Factoring Broker Nederland (FBN)

U kunt uw CV geheel vrijblijvend naar ons opsturen of e-mailen, doe dit dan wel even gemotiveerd en vermeldt er bij waarom jij dit zou willen doen en welke kwaliteiten u bezit en waarom wij jou u moeten nodigen om van jouw een van onze zelfstandige advisors te maken. Of bel ons voor een vrijblijvend gesprek telefoonnummer:  088-0047960 of e-mail: info@factoringbrokernederland.nl Samen sterk! Factoring Broker Nederland.

 

Carrière maken bij Factoring Broker Nederland BV?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND