• Het laatste nieuws

  Omtrent de financiële wereld van nu!

Het laatste nieuws van Factoring Broker Nederland


 • Gezocht 'sales' voor financiele dienstverlening


  Factoring Broker Nederland is opzoek voor haar landelijke team naar een aantal "Sales" mensen die ons Factoring Team komen versterken zie www.factoringbroker.nl telefoon 088-0047960 mail je CV even door naar: info@factoringbroker.nl en wij nemen snel contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking! Ons hoofdkantoor verzorgt in company trainingen voor de noodzakelijke kennis als Factoring Broker. Met onze opleiding tot Factoring Broker heeft u een mooie financiële basis voor de toekomst, welke wordt afgesloten met een certificaat. 

  Ons kantoor in EINDHOVEN zoekt met spoed nog 4 financiële zelfstandige adviseurs die een heel mooi inkomen kunnen verdienen!
  Mail, Dhr. Toine Aarts;  info@factoringbroker.nl voor een vrijblijvende kennismaking na telefonische afspraak tel 088-0047960 aan de Schweitzerlaan 16 te Eindhoven NL5644DL.

  Tevens zoeken wij ook nog partners voor diverse vestigingsplaatsen in Nederland. Interesse mail: info@factoringbroker.nl of bel met onze FBN partner desk telefoon: 088-0047960

   

   

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND