• Heb je een Informal investor nodig ?

    Een mooi bedrijfsplan maar geen geld en de bank doet ook niet mee? Bel ons: 088-0047960

Informal Investors

Informal investors


Je bent opzoek naar geld voor een goed ondernemersplan of project .....

 

Factoring Broker Nederland heeft reeds zeer uiteenlopende ondernemingen in contact gebracht met investeerders. Het aantal succesvol gefinancierde ondernemingen neemt steeds meer toe, zelfs daar waar de banken op slot zitten voor uw bedrijfsfinanciering, weten wij nog steeds de weg voor u te vinden. Informal investors zijn namelijk echte investeerders die eigen vermogen investeren in andere bedrijven.

 

Factoring Broker Nederland brengt u en uw onderneming rechtstreeks aan tafel bij de juiste investeerders en andere zakelijke geldschieters, zoals informal investors / business angels; management-buy-in kandidaten; investeringsclubs / netwerken; family offices; venture capital ondernemingen; participatiemaatschappijen; investeringsfondsen; ontwikkelingsmaatschappijen; private equity ondernemingen; (inter)nationale subsidieverstrekkers; bancaire instellingen, verzekeringsinstellingen en pensioenfondsen; grote ondernemingen met een eigen investeringstak of fonds. Of u nu een stormachtige (internationale) groei doormaakt, net een uitdagend gesprek hebt gevoerd met de Belastingdienst voor Ondernemingen, net bij de KvK (Kamer van Koophandel) als starter naar buiten bent gelopen, een langslepend onoverbrugbaar verschil van inzicht heeft met uw huidige investeerder  - of al jaren succesvol onderneemt en kansen ziet voor uitbreiding van activiteiten....Wij letten - net als investeerders - op: - veelbelovend, snel groeiend of snelle groei verwacht - potentie om op te schalen - beheersbaar succes - concurrerend vermogen - winstgevendheid - activiteit in de juiste markten.

Als u een informal investor wilt overtuigen moet u meestal met rooskleurige groeicijfers komen! Hou het wel realistisch want ze kijken er zo doorheen. Vereisten en tegenprestaties, Informal investors zijn lastig over een kam te scheren maar in een ding blinken zij, in vergelijking tot andere kapitaalverstrekkers, echt uit. Het gaat hier echt om mensen en gevoelens. Bij informal investors is het vaak de ondernemer zelf die de doorslag geeft. Als ze een goed gevoel hebben bij de ondernemer zelf, is 80% van de vereisten al gauw voor een informal investor binnen. Ze willen vaak echt zien dat hun bijdrage iets toevoegt. Het gaat om het succes van het bedrijf. De vereisten zijn daarmee dan ook niet hard te maken. Onderpand, rendement, duurzaamheid, maatschappelijkheid of het innovatiegehalte zijn interessant en worden beoordeeld, maar uiteindelijk gaat het echt om het gevoel dat een investeerder bij de ondernemer heeft.


Voor investeerders en andere kapitaalverstrekkers:

Uw inschrijving via ons platform zorgt ervoor dat u direct kunt reageren als u interesse heeft. Het zorgt er bovendien voor dat we u heel gericht kunnen informeren over investeren in bedrijven (die binnen uw investeringsfocus en interessegebieden vallen). Wij respecteren uw privacy en delen uw gegevens nooit zonder uw toestemming. Graag komen wij met u in contact! Meer weten? Maak eens een vrijblijvende afspraak en we kijken wat we voor u kunnen betekenen, vul het onderstaande contactformulier in en we nodigen u graag eens uit onder het genot van een lekker kopje koffie op ons FBN Hoofdkantoor in Eindhoven.

 

Op zoek naar een  kapitaalverstrekker:
Binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact op met u, daarbij op zijn minst een eerste beoordeling van uw aanvraag. De beoordeling van uw aanvraag is kosteloos. Wij respecteren uw privacy en die van uw onderneming en zullen uw contactgegevens / ondernemingsgegevens nooit zonder voorafgaand overleg met u aan investeerders verstrekken. Meer weten? Maak eens een vrijblijvende afspraak en we kijken wat we voor je kunnen betekenen, vul het onderstaande contactformulier in en we nodigen u graag eens uit met een lekker kopje koffie op ons FBN Hoofdkantoor in Eindhoven.

 

Informal investor nodig?

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND