• CREDIT CHECK

     Onderneem ook veiliger laat Factoring Broker een Credit Check verzorgen!

Credit Checks

Creditchecks

CreditTrack ons motto: "Veilig ondernemen met het nieuwe geld"


Onze uitgebreide nationale en internationale creditchecks geven u echt hele belangrijke informatie voor uw onderneming. Ze vertellen u namelijk alles over de kredietwaardigheid van uw potentiële opdrachtgever! Wij verzorgen voor u heel uitgebreide informatie over uw klant! Als ondernemer kunt u zich met uw onderneming echt geen financiële risico's veroorloven en wilt u graag weten of uw debiteuren (nog steeds) kredietwaardig genoeg zijn om er een overeenkomst mee aan te gaan. Wanneer u vooraf al de meeste risico's in kaart heeft kunnen brengen, dan kunt u ook heel veel problemen voorkomen! Een nieuwe opdrachtgever. Een nieuwe klant. Fijn. Heel fijn zelfs. Weet u zeker dat ze u wel kunnen gaan betalen? Geen credit checks uitvoeren in uw onderneming? Wist u dat u dan zelfs door de rechter ook persoonlijk aansprakelijk kunt worden bij mismanagement van uw bedrijf! Wij hebben hiervoor de uitspraak paraat liggen op verzoek mailen we u deze graag even toe.


Actuele data

De gegevens zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn altijd actueel. Ze komen uit de databanken van de meest gerenommeerde partijen. U leest tot welke limiet u verantwoord kunt leveren en hoe groot de kans op een default is, zoals bv een faillissement etc. Ook ziet u of uw partner wel tekeningsbevoegd is. Ga niet gokken als u gaat ondernemen, maar kies altijd voor veiligheid en zekerheid! Binnen een uur in uw mailbox!

Factoring oplossing waarbij wij uw klanten credit checken

Factoring Broker Nederland B.V. biedt u een factoringoplossing aan waarbij wij als onderdeel een credit check voor uw uitvoeren en uw prospect credit checken zodat u zeker weet dat u van deze prospect een klant kunt maken en deze kunt factoren. Ons motto is dan ook;  Ken uw klant en onderneem veilig, doe altijd een credit check! Wij zorgen als uw partner graag voor veilig ondernemen! Wij doen u graag een prijs opgave voor meer informatie bel 088-0047960 of mail info@factoringbroker.nl 


Onbeperkt credit checken?
Wij doen u graag een vrijblijvende aanbieding van CreditTrack

Laat nu uw klanten ook Credit Checken!

Verstuur

Social Media

contactgegevens

Factoring Broker Nederland
Schweitzerlaan 16 / 5644 DL Eindhoven
T +31 (0) 88 00 47 960
E info@factoringbroker.nl

Contactpersonen Hoofdkantoor FBN
Toine Aarts
FBN Skypenaam: FBN-NEDERLAND